Citate Osho


Citate
Viata este o curgere, este un fluviu, este o miscare continua. Dar oamenii au impresia ca ei insisi reprezinta ceva static. Numai obiectele sunt statice, numai moartea este incremenita; viata este o continua schimbare. Cu cat exista mai multa schimbare, cu atat viata este mai abundenta. Iar o viata abundenta aduce cu sine extraordinare schimbari, clipa de clipa.
4.53 din 26 voturi
Citat din categoria: Viata
Citate
Aceasta scurta viata pe care o aveti poate fi transformata intr-un paradis. Aceasta mica planeta este floarea de lotus a paradisului.
4.46 din 15 voturi
Citat din categoria: Viata
Citate
Joaca trebuie sa ramana viata ta. Munca trebuie sa fie doar un mijloc de a te juca. Nu-ti transforma viata intr-o rutina de munca, pentru ca scopul vietii e joaca.
5.00 din 8 voturi
Citat din categoria: Viata
Citate
Adevarata savoare a vietii se gaseste inlauntrul vostru.
3.37 din 8 voturi
Citat din categoria: Viata
Citate
Nu este nevoie sa stii unde mergi. Nu este nevoie sa stii de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie sa stii este faptul ca mergi plin de veselie; daca faci acest lucru, nu poti gresi.
4.18 din 27 voturi
Citat din categoria: Veselie
Citate
Tacerea este spatiul in care omul se trezeste.
4.09 din 12 voturi
Citat din categoria: Tacere
Citate
Daca puteti sa ramaneti singuri, absolut singuri , fie doar si o singura clipa, ego-ul va muri , eul va muri . Ego-ul nu exista in sine ; el este intotdeauna in relatie cu cineva.
3.00 din 9 voturi
Citat din categoria: Singuratate
Citate
Reprimarea inseamna sa traiesti o viata pentru care nu ai nici o chemare, sa faci lucruri pe care nu doresti sa le faci, sa fii altfel decat esti.
3.00 din 5 voturi
Citat din categoria: Reprimare
Citate
Reprimarea este o cale sigura catre autodistrugere, este o sinucidere lenta, dar absolut sigura, este o modalitate de a ne otravi viata...
5.00 din 4 voturi
Citat din categoria: Reprimare
Citate
Exprimarea inseamna viata, reprimarea inseamna sinucidere.
4.20 din 5 voturi
Citat din categoria: Reprimare
Citate
Religiozitatea nu este ceva in care sa crezi - este un fapt care trebuie trait, experimentat; ea nu este o credinta pe care sa o ai in minte, ci o cunoastere a intregii tale fiinte.
2.57 din 7 voturi
Citat din categoria: Religie
Citate
Omul devine cu adevarat om atunci cand isi asuma intreaga raspundere pentru ceea ce este: asta e primul curaj, cel mai mare curaj.
4.56 din 9 voturi
Citat din categoria: Om

Pagini:
1
Inapoi la pagina principala Citate