Casa si gradina - Site-uri Casa si gradina

SubcategoriiToate siteu-urile Casa si gradina

Amenajari interioare Iasi, constructii case Iasi,m...

CosmiBor Construct S.R.L. este o firma de constructii ce se manifesta preponderent in domeniul constructiilor civile, consturctii, finisaje si amenajari case si vile, apartemente, blocuri, parcuri de joaca. Mai multe detalii vei p ...
www.constructii-finisaje.com

Constructii civile si alpinism utilitar Ploiesti

Societate de constructii din Ploiesti specializata in constructii civile si alpinism utilitar ofera urmatoarele servicii: zugraveli, tencuieli, turnari betoane, consolidari, reabilitari termice etc
www.silvreta.ro

Amenajare Gradina

Solutia completa pentru amenajarea de vis a gradinii tale
www.amenajaregradina.eu

Incalzire in pardoseala

Incalzire in pardoseala cu radiatii infrarosii. Far Infra SRL Arad importator si distribuitor al filmului de incalzire Hot-Film, solutia cea mai sanatoasa pentu sistemele de incalzire in pardoseala.
www.korea-heating.eu

Proiectare, consultanta si antreprenoriat

L I L Structural Design - proiectare constructii (concepere, modelare, analiza si optimizare structurala); consultanta si antreprenoriat pentru constructii industriale, civile, agricole si speciale.
www.lilstructuraldesign.ro

Jaluzele

Sisteme pentru acoperirea ferestrei la interior si exterior: jaluzele orizontale, jaluzele verticale; draperii romane; rulouri textile; plisse; panelo; skylight; winter garten; perdele; draperii; plase insecte; jaluzele exterioare; rulouri exterioare.
www.tehnologic.com

Materiale de constructii pentru casa ta !

Vindem materiale de constructii pentru casa ta / garduri, placaje imitatie piatra, pavaje, dale, ornamente gradini, stalpi din beton, monumente funerare, borduri pentru trafic greu sau borduri pentru trafic intens.
www.garduri-romania.luxdesign28.ro

Mobilashop, Magazin Online de Mobila

Magazin online de mobila cu peste 300 de modele. Mobila de bucatarie, dormitor, sufragerie, camera de tineret, birou, mobilier din Pal (fatade din MDF), importat din Polonia, Italia sau produs in Romania etc.
www.mobilashop.ro

Q Line

Productie , proiectare si design mobilier personalizat din PAL, MDF: toata gama de mobilier casnic,mobilier pentru hoteluri, restaurante,spatii comerciale, institutii publice; proiectare pe calculator, prezentare 3D, design interior.
www.qline.ro

Aer conditionat, aparate, montaj, service

Aer conditionat si montaj de aparate de aer conditionat sub 48 ore, aparate de calitate superioara, servicii profesionale, experienta si profesionalism la preturi avantajoase. Gama variata de modele si branduri de renume.
www.frigoconstruct.ro

Gresie, Faianta, Usi, Cabine Dus, Mobilier Sticla,...

Gresie si faianta, obiecte sanitare, baterii, cazi acril, cazi cu hidromasaj, cabine de dus, cabine cu hidromasaj, accesorii sanitare, mobilier de baie, usi de interior si de exterior, pavele, placi ceramice
www.bellacasa.ro

Mobila OnLine

Mobila serie si la comanda de cea mai buna calitate
mobila-online.com.ro

Devize constructii

Intocmire si executie devize pentru lucrari de constructii, instalatii, drumuri, poduri, etc. Intocmire devize oferta dupa antemasuratori sau proiect tehnic in vederea participarii la licitatii.
www.devizconstruct.com

Inchirieri, vanzari schele fatada, turnuri mobile,...

Arinson Galati vinde, inchiriaza echipamente constructii: schele metalice modulare de fatada, turnuri mobile de lucru la inaltime, esafodaje, cofraje, stante manuale pentru taiat otel beton, chei manuale de fasonat otel beton; pre ...
www.echipamenteconstructii.ro

Solutii Urbane Amenajari Urbane

SolutiiUrbane ofera o gama completa de echipamente de joaca pentru copii, echipamente sportive si echipamente de joaca pentru copii cu dizabilitati. Echipamentele de joaca sunt incadrate in grupe de varsta de la 2 ani pana la 12 a ...
www.solutiiurbane.ro

www.chance.com.ro-cofraje

schele, popi, cofraje, tego, grinzi,schele, popi, cofraje, tego, grinzi,cofraje metalice,panouri cofrante,accesorii pentru cofraje,
www.chance.com.ro

Statii de dedurizare a apei, dedurizatoare de apa

Dedurizarea apei cu statii de dedurizare apa simplex, duplex Kinetico, triplex Powerline
www.dedurizare.ro

Jaluzele Online

Magazin online: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele tip ate verticale, rolete, falduri, perdele, draperii, rulouri, usi de garaj, plase contra insectelor, parasolare, paneluri japoneze.
www.jaluzeleonline.com

Movi Construct Bucuresti

Societatea Movi Construct Bucuresti proiectare, montaj si service - vanzare aparate de aer conditionat, centrale termice, ventilatoare, tubulatura, radiatoare. Societatea noastra acorda pentru vanzarea produselor comercializate garantie si post-garantie.
www.moviconstruct.ro

TAMPLARIE PVC REHAU-GERMANIA

Lamar este un grup de firme cu peste 12 ani experienta, in executia si montajul tamplariei de PVC si alumniu si producerea de geam termoizolator. Profile Rehau , feronerie ROTO NT, sticla import.
www.lamar.ro

Concret Prod

Se ocupa de fabricarea articolelor din beton incepand din anul 2004 si s-a axat exclusiv pe fabricarea elementelor decorative de gradina si a elementelor de constructii.
www.concretprod.ro

Magazin de animale

Site dedicat iubitorilor de animale. Site-ul nostru gazduieste anunturi de vanzari, cumparari, monta, pierdut-gasit, donatii animale de casa . Gasiti la noi asociatiile de protectia a animalelor din tara cu date de contact, adresa, etc.
www.magazindeanimale.ro

Case lemn

Case lemn la gata 370 euro/mp
www.girosconstruct.ro

Catalogul "SPOT CONSTRUCT"

Catalogul SPOT CONSTRUCT va pune la dispozitie o baza de date cu firme de constructii.
www.spotconstruct.ro

Mobi-Cult - Mobilier Artistic Sculptat

Mobilier de arta sculptat, mobila stil, obiecte de cult si mobilier biserices la comanda .
www.mobi-cult.ro

Interior Store

InteriorStore lanseaza in exclusivitate in Romania cele mai noi colectii de mobilier si piese decorative ale multor branduri internationale. Design interior:proiectare si consultanta. Constructii si amenajari. Case la cheie.
www.interiorstore.ro

GreenPoint - Hollandia Green

Green Point*Hollandia Green: peisagistica de interior, intretinere si inchiriere de plante naturale exotice mari. Bonsai, lucky bamboo, orhidee, plante feng-shui
www.hollandiagreen.ro

Scari de interior

Construim scari de interior din beton, lemn, fier. Avem echipe de profesionisti. Acordam transport gratuit si garantie de 36 de luni pentru orice lucrare.
www.designscari.ro

Mobilier baie, cabine de dus si obiecte sanitare

Importatori si distribuitori mobilier baie, obiecte sanitare, cabine dus, panouri dus, polite sticla, suporturi prosoape, oglinzi, chiuvete si alte accesorii pentru baie
www.stilnou.ro

Inapoi la Director web