Citate Paulo Coelho - Pagina 2


Citate
Fericirea poate fi intalnita intr-un simplu graunte de nisip din desert.
4.89 din 9 voturi
Citat din categoria: Fericire
Citate
La urma urmei, ce e fericirea? Dragoste, se spune. Dar dragostea nu a adus si nici nu va aduce vreodata fericirea. Dimpotriva, nu e decat neliniste, un camp de lupta, nopti nedormite, cand ne intrebam daca e bine ce facem. Adevarata dragoste este plamadita din extaz si agonie.
4.47 din 15 voturi
Citat din categoria: Fericire
Citate
Tot ce se intampla o data, poate sa nu se mai intample niciodata, dar tot ce se intampla de doua ori se va intampla cu siguranta si a treia oara.
3.60 din 5 voturi
Citat din categoria: Existenta
Citate
Dragostea este primul lucru capabil sa schimbe total viata unei persoane de la o clipa la alta.
4.40 din 35 voturi
Citat din categoria: Dragoste
Citate
Dragostea este o fiinta salbatica. Cand incercam sa o tinem în frau, ne distruge. Cand incercam sa o închidem, ne inrobeste. Cand incercam sa o intelegem, ne tulbura.
4.21 din 23 voturi
Citat din categoria: Dragoste
Citate
Energia urii n-o sa te duca nicaieri, dar energia iertarii, care apare prin dragoste, va reusi sa-ti transforme viata in mod pozitiv!
4.27 din 11 voturi
Citat din categoria: Dragoste
Citate
Dragostea poate fi o experienta mai inspaimantatoare decat aceea de a te afla fata in fata cu un arcas care tinteste spre inima ta .
5.00 din 6 voturi
Citat din categoria: Dragoste
Citate
In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainle lumii.
4.50 din 8 voturi
Citat din categoria: Dragoste
Citate
Te iubesc mult, cum n-am mai iubit niciodata si tocmai de aceea plec pentru ca, daca as ramane visul s-ar transforma in realitate, in dorinta de a poseda, de a dori ca viata lui sa fie a mea. In fine, toate lucrurile care transforma dragostea în sclavie. E bine sa avem grija de ceea ce luam cu noi din viata.
4.53 din 21 voturi
Citat din categoria: Dragoste
Citate
Dragostea nu pune multe intrebari, deoarece, daca incepem sa gandim, incepe sa ne fie frica. E o frica inexplicabila, nu poate fi exprimata prin cuvinte. De aceea nu intrebi, faci.
4.07 din 15 voturi
Citat din categoria: Dragoste
Citate
Trebuie sa cautam dragostea acolo unde suntem, chiar daca asta ne-ar costa ceasuri, zile, saptamani de deceptii si tristetii. Caci in clipa in care pornim in cautarea iubirii, si ea porneste in intampinarea noastra. Si ne salveaza.
4.07 din 12 voturi
Citat din categoria: Dragoste
Citate
E periculos sa iubesti! Iubirea e ca un drog. La inceput ai senzatia de euforie, de abandon total. Apoi, a doua zi, vrei mai mult, inca nu e un viciu, dar iti place senzatia si iti inchipui ca o poti tine sub control. Te gandesti la persoana iubita vreme de doua minute si uiti de ea vreme de trei ore. In scurt timp insa, te obisnuiesti cu acea persoana si incepi sa fii complet dependent de ea. Acum te gandesti la ea trei ore si o uiti doua minute. Daca ea nu e langa tine, incerci aceeasi senzatie ca si drogatii cand nu isi obtin drogul. In acel moment, asa cum drogati fura si se injosesc ca sa faca rost de ceea ce le trebuie, si tu esti dispus sa faci orice pentru dragoste!
3.94 din 32 voturi
Citat din categoria: Dragoste

Pagini:
2




Inapoi la pagina principala Citate