Prahova Plaza Hotel - Restaurante Ploiesti

Adresa: Ploiesti, Str. C.D. Gherea nr.11
Telefon: 0244 526 850
Adresa web: www.hotelprahova.ro
Hotelul dispune de doua restaurante, cu aproximativ 100 de locuri fiecare in care se pot servi preparate culinare traditionale si de asemenea un vast meniu international bine pregatit de maestrul nostru bucatar.

Fie ca sunteti la o intalnire de afaceri, doriti o masa cu prietenii sau o cina romantica in locatii deosebite, restaurantele noastre cu personalitate, mancaruri ispititoare si ambianta unica va vor satisface cele mai exigente gusturi.
Salon Restaurant National
Distinct, elegant si discret, va ofera o varietate de preparate si delicatese, de la minunatele preparate romanesti la cele mai rafinate preparate ale bucatariei europene insotite de o muzica discreta, bauturi fine si vinuri de soi.

Restaurantul organizeaza in conditii deosebite eneimente de neuitat, receptii, cocktail-uri, banchete, nunti, aniversari sau cine festive.
Salon Restaurant Turist
Pastrand aceeasi nota de eleganta cu restul hotelului, in tonuri deschise de culori, este spatiul perfect pentru intalniri de afaceri, servirea pranzului sau cina la lumina lumanarilor.

Veti avea parte de cele mai rafinate preparate culinare si bauturi.
Aquarium Bar
Aquarium Bar este locul unde te poti retrage cu prietenii, poti avea o discutie amicala, in care poti savura o bautura fina, totul pe un fundal sonor placut.
Flexibilitatea spatiilor permite organizarea de evenimente, nunti, botezuri, alte evenimente in 4 locatii deosebite al hotelului.

Se pot desfasura nunti de la un numar de 100 persoane pana la 350 persoane.

Aveti posibilitatea sa vedeti toate saloanele in galeria de fotografii existente pe site.

Ca un secret va putem divulga ca aici se organizeaza nunti si alte petreceri in stil royal, aceasta nu o spunem noi ci este o concluzie a feed back-ului primit de la oaspetii nostrii care au organizat acest gen de petreceri.


Alte restaurante din Ploiesti


Adresa: Ploiesti, Str. Ana Ipatescu, Nr. 3
Telefon: 0244 512 448
Adresa: Ploiesti, Bd. Independentei
Telefon: 0244 595 938
Adresa: Ploiesti, Str. Grigorescu C.T., Nr. 16
Telefon: 0244 543 487
Adresa: Ploiesti, Str. Bobalna, Nr. 9
Telefon: 0244 546 136
Adresa: Ploiesti, Str. Industriei, Nr. 1
Telefon: 0244 573 286