Bancuri politice - Pagina 5

Bancuri politice
Dupa ce au murit"odiosii" ajung in Rai.Acolo vad marul lui Adam si Leana zice "Bai Nicule, adu-mi si mie unu dar ala mare si fain din varf!..." ; Nicu, baiat fain, da sa se urce dar...apare sarpele.."sssstt...daca vrei marul ala tre sa muncesti pt.el..da' asa acum faceau proletarii pe vremea ta...!" Nicu, de frica lu' Leana se duce si lucreaza 6 zile de la 6.00 la 15.30.Vine inapoi la mar se suie-n varf sa-l ia dar apare sarpele"...sssssttt...nu-i bine tovarase!..tre sa mai lucrezi si ore suplimentare si doua duminici...si vi dupa aia...".Nicu ce sa faca lucreaza inca o saptamana pana la 18.00 si trei duminici numai sa fie sarpele multumit...se intoarce si cand sa ia marul apare taratura..."...sssstt, nu asa tovarase, nu asa...ia matale de pe jos ca cele din varf sunt pt export...!!!
3.43 din 16 voturi
Bancuri politice noi
Un viermisor care tocmai a iesit dintr-un cacat o intreaba pe maica-sa:
-Mama, noi putem trai intr-un mar?
-Da, fiule.
-Dar intr-o banana?
-Da, fiule.
-Atunci de ce traim intr-un cacat?
-Pentru ca asta-i tara noastra fiule !
3.06 din 18 voturi
Bancuri politice
Odata Iliescu, Bush si Putin au fost supusi unui test:pentru fiecare rau adus patriei va fi intepat o data cu un ac.Intra Bush in camera. Se aud de acolo cateva gemete de durere dupa care iese plangand.Intra Putin, la fel.Dar acesta iese din camera razand in hohote.Intrebat fiind de ce rade acesta a spus:
- Ehe, pentru Iliescu au pregatit masina de cusut!!!
5.00 din 4 voturi
Bancuri politice
-Unchil meu, zise Johnny, care a fost parlamentar, tinea odata un discurs pe un podium, cand deodata podiumul s-a prabusit..
-Si a patit ceva?
-Nu, deoarece funia pe care o avea petrecuta in jurul gatului, a amortizat caderea.
3.87 din 8 voturi
Bancuri politice
Moare si fi-sau lui Ceausescu si ajunge in iad. Se plimba prin iad si il vede pe Stalin ingropat in zmoala pana la brau. Mai merge el si da peste Hitler care era ingropat pana la gat. ajunge si la tat-sau si il vede doar pana la glezne ingropat.
Bravo tata te descurci bine, vad!
Taci dracu' din gura. Nu vezi ca stau pe umerii lu' ma-ta?
3.67 din 3 voturi
Bancuri politice
Sti cum suna soneria lui Monica Lewinski?
-Clin Ton
3.37 din 8 voturi
Pagini:
5



Inapoi la pagina principala de Bancuri