Cursul valutar
EUR4.9148
In scadere cu    -0.00730.0073
USD4.5152
In scadere cu    -0.03140.0314
Cursul valutar BNR
Convertor valutar
Arhiva valori valute
Vremea in Slobozia
vremea
Temperatura:
-1° C
Vremea in Slobozia
Vremea in Romania

taur Despre Taur

Ascendentul in Taur

Principala caracteristica a unui nativ cu Ascendent in Taur este dorinta de a avea / a poseda / a stapāni - atāt bunuri cāt si persoane. Aceasta dorinta este chiar mai puternica la nativul cu Ascendent in Taur decāt la nativul din zodia Taurului. De multe ori, nativul cu Ascendent in Taur nu se simte implinit decāt atunci cānd se poate inconjura cu cāt mai multe dovezi palpabile ale reusitei sale materiale.

Pentru nativul cu Ascendent in Taur este foarte important sa isi creeze un mediu sigur si linistit, in care sa nu poata avea surprize neplacute. Iar cānd are un astfel de mediu (de obicei, caminul, care este pentru el un sanctuar), greu il convingi sa iasa din "bārlog".

Adeseori, nativul cu Ascendent in Taur este destul de plin de sine si cāt se poate de incapatānat, la fel ca nativul din zodia Taurului, dar constientizeaza mult mai greu aceste defecte.

Din punctul de vedere al sanatatii, nativul cu Ascendent in Taur este predispus la probleme cu glanda tiroida.

In ceea ce priveste relatiile, nativul cu Ascendent īn Taur este foarte pasional si are un apetit sexual deosebit. Este un partener de viata foarte pretentios, dar stie sa creeze un camin sigur si indestulat pentru persoana iubita.

Detalii zodie oferite de eAstrolog.ro
Despre taur
Ascendentul in taur