Horoscop fecioara astazi 21 iulie 2024

Există câteva surprize emoționale care vin în calea ta, Fecioară. S-ar putea să acționezi într-un anumit fel în condiții normale, dar astăzi ești capabil să urmezi un traseu complet diferit. Poate că nu știi de ce te simți dintr-o dată confortabil într-o situație despre care în mod normal ai fi destul de sceptic. Cu toate acestea, acest sentiment este posibil. Nu te deranja să-ți pui la îndoială emoțiile. Pur și simplu faceți față oricăror circumstanțe care vă ies în cale. Îți vei deschide multe uși.


Inapoi la: Horoscop zilnic


Pe scurt despre Fecioare: Semn de pamant, mutabil, feminin, dominat de planeta Mercur.

Piatra pretioasa: sardonixul
Ziua favorabila: miercuri
Numere norocoase: 4 si 8
Culori: gri
Metal: mercurul
Verb reprezentativ: a analiza
Zone erogene: abdomenul


Cum pot fi cucerite persoanele nascute sub zodia Fecioara:
Cu o Fecioara nu trebuie niciodata sa bati campii. E important sa te exprimi clar, riguros, dar nu sec. Apreciaza curajul si spontaneitatea si detesta exagerarile, teribilismele. Nu prea are simtul umorului si trebuie sa ai grija cu glumele, sa nu fie interpretate gresit. Nu pune mare pret pe cadouri, prefera iesirile si calatoriile care sa-i furnizeze amintiri placute.

Ce le place si ce nu le place nativilor:
- Ce le place fecioarelor: Ii place natura si studiul. Apreciaza viata simpla. Ii place ordinea. Apreciaza mancarea sanatoasa. Le place sa critice.
- Ce nu le place fecioarelor: Nu le plac exagerarile. Nu le place viata agitata. Nu le plac aventurile.

Personalitati nascute sub zodia Fecioara:
Regina Elisabeta, Lev Tolstoi, Michael Jackson, Sean Connery, Mica Teresa, Gloria Estefan, Richard Gere, Mihail Kogalniceanu, George Cosbuc, Goethe, Mickey Mouse, Sophia Loren.