Horoscop fecioara astazi 22 aprilie 2024

Aceasta ar fi o zi bună pentru a umbla prin casă, Fecioară. Nu este o zi bună pentru a călători sau a începe proiecte majore. Aceasta ar putea fi doar scuza de care ai nevoie pentru a lua o zi liberă din viața ta! Nu trebuie să răspundeți la telefon sau să îndepliniți vreo obligație. Pur și simplu rămâi pe loc și rezolvă unele treburi casnice minore. Dacă chiar și asta se dovedește a fi prea mult, atunci ghemuiește-te cu niște ceai și o carte bună.


Inapoi la: Horoscop zilnic


Pe scurt despre Fecioare: Semn de pamant, mutabil, feminin, dominat de planeta Mercur.

Piatra pretioasa: sardonixul
Ziua favorabila: miercuri
Numere norocoase: 4 si 8
Culori: gri
Metal: mercurul
Verb reprezentativ: a analiza
Zone erogene: abdomenul


Cum pot fi cucerite persoanele nascute sub zodia Fecioara:
Cu o Fecioara nu trebuie niciodata sa bati campii. E important sa te exprimi clar, riguros, dar nu sec. Apreciaza curajul si spontaneitatea si detesta exagerarile, teribilismele. Nu prea are simtul umorului si trebuie sa ai grija cu glumele, sa nu fie interpretate gresit. Nu pune mare pret pe cadouri, prefera iesirile si calatoriile care sa-i furnizeze amintiri placute.

Ce le place si ce nu le place nativilor:
- Ce le place fecioarelor: Ii place natura si studiul. Apreciaza viata simpla. Ii place ordinea. Apreciaza mancarea sanatoasa. Le place sa critice.
- Ce nu le place fecioarelor: Nu le plac exagerarile. Nu le place viata agitata. Nu le plac aventurile.

Personalitati nascute sub zodia Fecioara:
Regina Elisabeta, Lev Tolstoi, Michael Jackson, Sean Connery, Mica Teresa, Gloria Estefan, Richard Gere, Mihail Kogalniceanu, George Cosbuc, Goethe, Mickey Mouse, Sophia Loren.