Cursul valutar
EUR4.9491
In crestere cu     0.0006 0.0006
USD4.5463
In scadere cu    -0.00820.0082
Cursul valutar BNR
Convertor valutar
Arhiva valori valute
Vremea in Miercurea Ciuc
vremea
Temperatura:
11° C
Vremea in Miercurea Ciuc
Vremea in Romania

capricorn Despre Capricorn

Ascendentul in Capricorn

Principala problema a nativului cu Ascendent in Capricorn este inconstanta increderii in fortele proprii: uneori se simte instare sa mute muntii din loc, alteori abia se descurca la cumparaturi. Cel mai adesea, nativul cu Ascendent in Capricorn este foarte sigur pe el in anumite domenii (de regula, in activitatea profesionala), dar foarte timid si rezervat in alte domenii (de regula, in relatiile cu ceilalti).

Nativul cu Ascendent in Capricorn nu prea este constient de calitatile sale si are tendinta de a nu lua in seama aprecierile celorlalti si de a-si subestima valoarea.

In planul relatiilor, nativul cu Ascendent in Capricorn este foarte sensibil, chiar sentimental, dar poate deveni excesiv de protector, uneori cicalitor.

In ceea ce priveste sanatatea, nativul cu Ascendent in Sagetator este predispus la probleme cu stomacul, din cauza stresului. Uneori, poate fi atāt de pesimist incāt risca sa devina depresiv.

Nativul cu Ascendent in Capricorn este un cerebral si un pragmatic si nu i-ar strica sa acorde mai multa atentie laturii spirituale a vietii.

Detalii zodie oferite de eAstrolog.ro
Despre capricorn
Ascendentul in capricorn