Dermoesthetique - Saloane de infrumusetare Iasi

Adresa: Str. Octav Mayer nr. 3
Telefon: 0232 234 438
Adresa web: www.dermoesthetique.ro
Bine ati venit in lumea Slim & Spa by Dermoesthetique!
Rutina zilnica si problemele cu care ne confruntam ne fac adesea sa uitam de noi. O ora de relaxare este suficienta pentru a va reda energia si starea de bine. Experienta Spa este atat pentru trup cat mai ales pentru suflet. Trebuie sa ne gasim timp si pentru suflet!
Despre intretinerea corporala s-a tot scris de-a lungul timpului. Ne dorim sa aratam bine, sa imbracam hainele fara sa ne simtim incomod si, cel mai important, vrem sa avem un corp sanatos.
Fie ca alegeti numai tratamentele de mentinere a unui tonus general bun, fie ca doriti o remodelare corporala, Dermoesthetique este centrul de estetica corporala si faciala din Iasi ce va ofera servicii medicale pentru rezultate uimitoare.
Doar la DERMOESTHETIQUE veti gasi un mediu placut si un personal calificat gata oricand sa va sfatuiasca si sa va ajute in obtinerea unei siluete asa cum v-ati dorit. Credem in calitatea produselor noastre dar mai ales in aparatura medicala de specialitate.
Indrazniti sa visati, sa va oferiti o zi de relaxare si de bine dispunere. O meritati!
Va asteptam cu drag.
Sanatatea dumneavoastra este prioritatea noastra!


Vacuum terapia, presoterapia, Radiofrecventa tripolara sau Microdermabraziunea sunt doar cateva dintre surprizele cu care va asteptam. Personalul calificat va sta la dispozitie. Sanatatea este importanta. Tu esti importanta.

Poze:
poze poze poze poze poze poze poze


Alte saloane de infrumusetare din Iasi


Adresa: Str. Salciilor nr.10, bl.828, Sc.A, parter
Telefon: 0232212351; 0741365128