Restaurant Royal - Restaurante Lugoj

Adresa: Str. Aleea Tesatorilor, nr.11
Telefon: 0731 326 171
Adresa web: www.restaurantroyal.ro
Restaurantul Royal, este una dintre locatiile unde te poti incarca de energie, lasandu-te purtat de peisaj catre o lume a visului si a rasfatului. Constructia restaurantului a fost conceputa dupa un proiect propriu, apartinand firmei-mama Microroyal, finalizandu-se in anul 2008.

Proiectul surprinde cu o arhitectura clasica, unica si impresionanta unde cu siguranta veti regasi comfortul si linistea de acasa. Admirand peisajul eden care iti satisface simturile inca de la intrare, unde esti intampinat de cele mai frumoase specii de pomi exotici si flori multicolore, te poti bucura de linistea zonei indepartand stresul acumulat. Varietatea de nuante a florilor si aerul curat raspandeste in jur o senzatie deplina de comfort si relaxare ideala pentru a petrece o dupa-amiaza linistita.

Minunatia locului straluceste prin coloritul aranjamentelor florale si a decorului ce realizeaza un design clasic. Restaurantul este impartit pe doua nivele avand o capacitate maxima de 500 de locuri. Decoratiunile interioare alese cu mult stil si rafinament impreuna cu mobilierul realizat din lemn masiv, pictat manual pe motive clasice, realizeaza portretul unui loc ideal pentru nunti, botezuri si mese festive. Centrul inferior al salii este amenajat ca ring de dans asupra caruia se inalta o imensa cupola pictata, reprezentand coroana regala, sigla restaurantului.

Nuantele vii care se regasesc in designul restaurantului stralucesc sub lumina candelabrului ce coboara din interiorul cupolei, confectionat din cristale. Aici puteti servi preparatele bucatariei nationale si internationale pe acordurile muzicii cantate live de catre formatia Royal Band.

Poze:
poze poze poze poze poze poze poze poze


Alte restaurante din Lugoj


Adresa: Lugoj, Str. Banatului, Nr. 17
Telefon: 0723 765 000
Adresa: Lugoj, Str. Narciselor, Nr. 2
Telefon: 0256 357 981
Adresa: Lugoj, Str. Coloman Walisch, Nr. 2
Telefon: 0256 350 353
Adresa: Lugoj, Drumul National 68 A, Km9
Telefon: 0256 353 060
Adresa: Lugoj, Str. Al. Mocioni, Nr. 17
Telefon: 0256 359 967