Pensiunea Adelina - Cazare Borsa

1 stele / 20 locuri in 5 camere

Adresa: str. Moldovei, nr. 16/a
Telefoane: 0745 390 988, 0262 342 282




Situata in localitatea Borsa, inconjurata de 3 ha de verdeata, beneficiind de o priveliste deosebita cu vedere spre munti, pensiunea Adelina va invita sa va bucurati de relaxare departe de agitatia si stresul cotidian, vizitand numeroasele obiective turistice sau bucurandu-va de partia de ski pe timpul iernii.

Pentru cazare va stau la dispozitie 5 camere cu pat dublu(3 dintre camere au pat dublu de 1, 60m, una dintre camere dispune de pat dublu de 1, 40m si camera mica a pensiunii are un pat de 1, 20m) toate au si canapea extensibila. Toate camerele sunt dotate cu televizor cu cablu. Doua dintre camere dispun de baie proprie, iar pentru celelalte exista o baie pe holul de jos dotata cu cada, masina de spalat, s. A. . Pensiunea este dotata cu incalzire centrala, bucatarie utilata cu aragaz si vesela pentru gatit si servit masa+salon pentru servirea mesei, frigider, living spatios(30mp), terase acoperite, gratar, foisor, leagan.

Pentru ca am decis sa pastram cat mai multa verdeata in curte nu am folosit prea mult cimentul astfel ca pentru parcare se poate folosi gradina generoasa care apartine pensiunii(nu exista parcare cimentata). Pensiunea este amplasata in gradina si este retrasa de la soseaua nationala aproximativ 100 m astfel ca accesul din soseaua nationala pana la pensiune se face pe un drum pietruit.
Camerele sunt foarte spatioase si sunt mobilate modern pentru ca oaspetii nostri sa se simta ca acasa. Livingul poate gazdui pana la 20 de persoane atat pentru a servi masa cat si pentru a petrece timpul liber. Tot aici se pot organiza zile onomastice, seri de dans, etc. De asemenea in gradina pensiunii va puteti relaxa in voie organizand jocuri cu mingea(in functie de anotimp), gratare in aer liber, foc de tabara si diferite alte activitati.

In toate camerele se pot caza intre 1 si 4-5 persoane astfel ca tarifele nostre sunt percepute pentru persoane si nu pentru camere.


In scurt timp, in cadrul pensiunii noastre intentionam sa deschidem un mic punct cu produse traditionale locale, de unde oaspetii nostri o sa poata achizitiona obiecte de artizanat si produse hand made.

Va asteptam cu drag in Maramures, la Borsa, la Pensiunea Adelina.


Facilitati cazare: acces la bucatarie, ferma proprie, foisor in curte, frigider in unitate, gradina/curte, gratar/barbeque, livada, living, parcare, rau in curte, sala de mese, se accepta animale, terasa

Facilitati camere: baie cu cada, baie in camera, baie pe hol, camera cu TV, incalzire centrala

cazarecazarecazarecazarecazarecazarecazarecazarecazarecazare



Alte unitati de cazare din Borsa:

Pensiunea Pietrosul Borsa
3 margarete / 21 locuri in 9 camere
Adresa: str. Valea Ilei, nr. 8B
Vila Capsunica Borsa
Cazare Borsa
3 stele / 16 locuri in 6 camere
Adresa: str. Gruiu Lui Dan, nr. 25/A
Pensiunea Vanatorul Borsa
3 stele / 21 locuri in 8 camere
Adresa: str. Valea Ilei, nr. 8/A
Pensiunea Elena Borsa
Cazare Borsa
3 stele / 18 locuri in 7 camere
Adresa: str. A. I. Cuza, nr. 105
Pensiunea Poiana Borsa
Cazare Borsa
1 stea / 18 locuri in 7 camere
Adresa: str. Al. Ioan Cuza, nr. 103


Inapoi la Cazare Borsa
Inapoi la Cazare in Romania

Top localitati din Romania