Pensiunea Empire - Cazare Baile 1 Mai

4 stele / 54 locuri in 20 camere

Adresa: nr. 68
Telefoane: 0724 225 118, 0259 319 149
Fax: 0259 319 150

Bazinul de interior cu apa termala temperatura 33-34 De grade( sistem jacuzzi ), cu un program de functionare zilnic intre orele 09:00 - 19:00, cu dimensiuni de 4, 1 m / 4, 1 m adancime de 1, 50 m, impreuna cu sauna si salonul de masaj, cu acces direct din pensiune, ofera clipe de rasfat si relaxare. Evadati din stresul vietii cotidiene si veniti intr-o oaza de calm si pace unde tot ceea ce conteaza este persoana dumneavoastra. Vino sa le descoperi.
arifele se pot negocia in functie de perioada de cazare si durata sejurului.

Pensiunea Empire este cea mai potrivita alegere pentru petrecerea unor clipe de neuitat. Cu fiecare ocazie incercam sa ne apropiem cat mai mult de gusturile si dorintele clientilor nostri, venindu-le in intampinare cu oferte speciale. Fie ca e vorba de o aniversare, de un botez, de o receptie, de o nunta, mesa festiva, conferinte, de celebrarea unui eveniment deosebit din viata dumneavostra, va stam la dispozitie cu restaurantul nostru, cu o capacitate de 100 de locuri, cu un meniu pe toate gusturile, iar ca desert, renumitele specialitati de cofetarie si patiserie pregatite de maestri nostri cofetari in laboratorul propriu.

Situata intr-o zona mirifica si linistita a Bailor 1 Mai ( la 2 km de Baile Felix ), departe de agitatia orasului, Pensiunea Empire se doreste a fi o oaza de liniste pe care o cautati, atat pentru relaxare cat si pentru calatoriile de afaceri pe care le intreprindeti in orasul Oradea.

Aveti la dispozitia dumneavoastra 4 apartamente si 16 camere amenajate dupa un stil clasic, cu mobila antica, alaturi de un restaurant elegant, cu o oferta variata, adaptata oamenilor cu gusturi rafinate. Iar in zilele calduroase de vara, terasele din jurul piscinelor vor da un plus de farmec sederii la Pensiunea Empire.

Cu o capacitate de cazare de 56 de locuri, Pensiunea Empire pune la dispozitia oaspetilor, camere de 3 si 4 stele, spatioase, decorate in tonuri calde si primitoare, amplasate in trei corpuri de cladire separate. In camerele de hotel si in salonul de mic dejun nu se fumeaza iar in acest sens avem stabilite spatii de cazare pentru fumatori si de asemenea un loc amenajat. Pentru familiile insotite de copii mici(sub 5 ani) avem de inchiriat patut pentru copil (7lei/zi).

In sezonul de vara pensiunea ofera clientilor accesul la piscina exterioara de vara cu apa termominerala, deschisa incepand cu 01. 05. 2012 (daca este timp favorabil ), oferindu-va sezlonguri si prosoape, accesul la piscina exterioara ptr adulti si copii fiind intre orele 9:00 - 19:00 exclus noaptea. In perioada sezonului piscinele exterioare de vara program 9:00 - 19:00 zilnic. Piscina de vara este gratuita pentru turistii cazati la noi. Accesul persoanelor care sufera de afectiuni ale pielii cat si a persoanelor cu rani vizibile este interzis. Este interzis accesul la piscina a persoanelor insotite de animale domestice sau altfel de animale. Barul de la piscina este deschis zilnic de la ora 10:00 pana la inchidere, sambata si duminica de la 8:30 pana la inchidere. Atentie : consumul alimentelor din afara unitatii este interzis in camerele din pensiune sau depozitarea lor in frigiderele din minibarurile din camere, de asemenea fumatul este admis doar in camerele de fumatori( camera 1 si camera 2 ), in spatiile comune din pensiune este interzis.


Facilitati cazare: bar, crama, cutie de valori, fax, frigider in unitate, gradina/curte, internet prin cablu, internet wireless, jacuzzi, masaj, parcare, piscina, plata cu cardul, restaurant, room service, sauna, semineu, spalatorie, terasa, TV in living

Facilitati camere: aer conditionat, baie cu cada, baie in camera, camera cu TV, camere cu balcon, frigider in camera, incalzire centrala, internet in camera, jacuzzi in camera, minibar in camera, seif in camera, telefon in camera, uscator de par

cazare



Alte unitati de cazare din Baile 1 Mai:

Pensiunea Margareta Baile 1 Mai
Cazare Baile 1 Mai
3 stele / 20 locuri in 10 camere
Adresa: str. Sat Haieu, nr. 92B
Pensiunea Selina Baile 1 Mai
Cazare Baile 1 Mai
28 locuri in 11 camere
Adresa: str. Haieu , nr. 207/A
Pensiunea Allegria Baile 1 Mai
Cazare Baile 1 Mai
3 margarete / 32 locuri in 14 camere
Adresa: str. Principala, nr. 88 G
Pensiunea Ruxandra Baile 1 Mai
Cazare Baile 1 Mai
3 stele / 20 locuri in 10 camere
Adresa: str. Baile 1 Mai, nr. 62/F
Pensiunea Thermalis Baile 1 Mai
Cazare Baile 1 Mai
3 stele / 20 locuri in 10 camere
Adresa: str. Baile 1 Mai, nr. 98


Inapoi la Cazare Baile 1 Mai
Inapoi la Cazare in Romania

Top localitati din Romania