|
|
| Discutii > Life > Generalitati > Ce iubiti la ROMANIA?
| Ce iubiti la ROMANIA? | Pagini: 1
|
| 2007-10-15 15:12:44 GMT (acum 240 saptamani) | #853 | | cred ca toti sunteti satui de blaurile ce ne-au fost indesate in tartacuta de pe bancile scolii, poezii , imnuri si legende despre cat de frumoasa si bogata este patria noastra. Haideti sa fim sinceri si sa spunem ce iubim la patria noastra ROMANIA. | |
| | 2007-10-15 17:31:41 GMT (acum 240 saptamani) | #883 | | inventivitatea romanilor. | |
| | 2007-10-15 23:39:03 GMT (acum 240 saptamani) | #1047 | | peisajele superbe care curios nu au fost prezentate in scoala! Le-am descoperit singur. | |
| | 2007-10-23 14:45:40 GMT (acum 239 saptamani) | #1635 | pe mine.... si pe maicamea ca ma sponsorizeaza  | |
| | 2007-10-23 19:20:09 GMT (acum 239 saptamani) | #1652 | ce iubesc la Romania...
sincer, desi sunt maghiar, si nu mi-e rusine s-o recunosc, imi place Romania asa de mult, incat n-as pleca de aici (poate doar in Jamaica) si nu m-as stabili in alta tara. Si nici nu-s de acord cu autonomia Tinutului Secuiesc Excursiile in strainatate nu se pun.
Ce-mi place:
Peisajele - Transfagarasanul este o minune a naturii. Lacul Sfanta Ana si imprejurimile sunt superbe. Depresiunea Brasovului colcaie de locuri minunate in care poti sa-ti pierzi vremea. Muntii Apuseni sunt plini de locuri mirifice. In Moldova exista atatea manastiri, incat ti-e greu sa le numeri pe harta. Baile Felix, Baile Herculane, Baile Govora, Covasna, etc - o gramada de statiuni de tratament care nu se gasesc prin alte tari. Maramures - nu am cuvinte. Delta Dunarii - o adevarata rezervatie a Planetei. Si inca multe locuri nedescoperite....
Oamenii - Imi place ca inca exista oameni calzi, care te intampina cu caldura si cu placere. Dar, acestia sunt specie rara. Dar bine ca sunt.
Mancarea - Pfoai, e dezastru cu mancarea noastra. In strainatate, daca te duci la restaurant, iti trantesc in fata un snitel de 5x5 cm cu o lingura de piure si 10 ml de vin. Si iti golesc buzunarele. Aici avem mamaliga, sarmale, carnati cu nemiluita, mici, supe, ciorbe, tocanite, fripturi. Ce mai... mancare! Si sa nu mai pomenesc de bere. The Best! La fel si vinurile.
Orasele - in special Timisoara, Sibiu si Brasov. Aici cel putin exista lume cu bun simt, strazi curate, primari harnici, care totusi au facut ceva. | |
| | 2007-10-26 18:19:20 GMT (acum 239 saptamani) | #1726 | ...si in special Ocna Sibiului si Cheile Bicazului  | |
| | 2008-02-10 11:14:41 GMT (acum 223 saptamani) | #1810 | | nimic ... | |
| | 2008-02-17 12:22:56 GMT (acum 222 saptamani) | #1830 | | Imi place revista Level si Chip, imi plac M-tii Bucegi si Fagaras, imi place mancarea noastra, obiceiruile, istoria noastra si desigur faptul ca nimeni nu este interesat sa vada daca piratam, daca suntem hackeri, crackeri orice. Pe nici unu nu-l intereseaza daca ai o colecite uriasa de jocuri piratate(eu am) daca ai Windows Piratat(eu am) daca ai filme piratate(eu am) daca ai programe pritate(eu am), daca iti place sa faci ilegalitati in domeniu IT(desigur). Asta imi place la Romania. Nu mash muta nicaieri altundeva, poate doar in Londra) | |
| | 2008-03-06 23:17:55 GMT (acum 220 saptamani) | #1856 | romania e o tzara excelenta .... pacat k e locuita ....
iubesc romania, urasc mentalitatea | |
| | 2008-07-12 07:09:44 GMT (acum 202 saptamani) | #1902 | 2008-02-17 12:22:56 GMT (acum 20 saptamani) #1830
unknown[498]
Imi place revista Level si Chip, imi plac M-tii Bucegi si Fagaras, imi place mancarea noastra, obiceiruile, istoria noastra si desigur faptul ca nimeni nu este interesat sa vada daca piratam, daca suntem hackeri, crackeri orice. Pe nici unu nu-l intereseaza daca ai o colecite uriasa de jocuri piratate(eu am) daca ai Windows Piratat(eu am) daca ai filme piratate(eu am) daca ai programe pritate(eu am), daca iti place sa faci ilegalitati in domeniu IT(desigur). Asta imi place la Romania. Nu mash muta nicaieri altundeva, poate doar in Londra)
Acolo cu siguranta o sa le duci doru! | |
| |
2011-09-30 15:01:28 GMT (acum 34 saptamani) | #2236 | | Ador Romania!! Mii de oameni au murit de-a lungul anilor pentru ca noi sa fim "liberi". Romania este altfel decat restul tarilor!! Este frumoasa, plina de oameni frumosi, traditii, peisaje incredibile! | |
| | |
|