Pensiunea Casa Georgia - Cazare Comanesti

3 margarete / 22 locuri in 11 camere

Telefoane: 0725 805 223, 0234 374 572
Fax: 0234 374 459

Pensiunea CASA GEORGIA situata la drumul national DN 12A , la o distanta de 2 km fata de centrul orasului Comanesti, judetul Bacau, va asteapta cu o ambianta placuta, un design modern si armonios si nu in ultimul rand cu o echipa profesionista si amabila.
Pensiunea dispune de 10 camere duble si un apartament, toate fiind dotate cu TV color, cablu, telefon, internet wirless, minibar, aer conditionat si bai dotate cu cabine de dus. Camerele va ofera un confort deosebit si va asigura intimitatea necesara.
Restaurantul pensiunii dispune de 3 saloane cu 44, 34 si respectiv 50 locuri.
Locatie speciala cu o bucatarie creativa, preparate ispititoare cu personalitate si bucatari specializati si bine pregatiti, va asteapta sa va delectati cu cele mai rafinate preparate realizate special pentru dumneavoastra.


Facilitati cazare: bar, crama, frigider in unitate, internet prin cablu, internet wireless, living, parcare, plata cu cardul, restaurant, room service, sala de conferinte, sala de mese, seif la receptie, spalatorie, terasa, TV in living

Facilitati camere: aer conditionat, baie in camera, camera cu TV, camere cu balcon, frigider in camera, incalzire centrala, internet in camera, minibar in camera, telefon in camera, uscator de par

cazarecazarecazarecazarecazarecazarecazarecazarecazarecazare



Alte unitati de cazare din Comanesti:

Pensiunea La Excelentza Comanesti
Cazare Comanesti
4 stele / 30 locuri in 10 camere


Inapoi la Cazare Comanesti
Inapoi la Cazare in Romania

Top localitati din Romania